Vinn-are igen!8-13 augusti - Världscupsegling för matchracing – damer, Lysekil

Veckan inleddes med för starka vindar och det blev några dagars väntan iland innan tävlingen kunde dra igång. Väl igång rullade tävlingen på bra, endast en poäng skiljde topp fyra-teamen. När amerikanska Stephanie Roble slog ut Camilla Ulrikkeholm Klinkby stod det klart att det skulle bli en ny vinnare i årets tävling, team Anna Östling eller Roble. Att team Anna låg under vid sista rundningen och ändå lyckas passera visar tydligt att det lönar sig att aldrig ge upp, det är inte klart förrän man är i mål! Efter att med minsta möjliga marginal, inte mer än 20cm, slagit Roble tog team Anna (Annika Carlunger, Annie och Linnea Wennergen, Marie Berg, Malin Källström och Anna Östling) sin andra raka världscupseger i Lysekil.

”Nyckeln till framgång är just teamet, att vi gör det tillsammans och att alla gör skillnad, och när vi gör det som bäst brukar vi säga att vi dansar ihop.” Marie Berg, Goovinn.

Stort grattis till team Anna för en välförtjänt seger. Vi på Goovinn tycker förstås det är extra kul när vår medarbetare, Marie Berg, är en del av det vinnande laget, även utanför jobbet:)

 

Tillbaka till case Stäng