Våga och Vinn!

Den 19-20 november samlades alla 17 Vinn-bolagen på Tylösand Hotell. Tillsammans med våra respektive så var vi över 300 personer. Vilken stämning och vilken helg!

Temat för helgen var VÅGA – att VÅGA göra annorlunda! Vi fick chansen att lyssna på intressanta föredrag av bland annat årets talare 2015 – Olof Röhlander som talade om ”Njutningsfullt arbete”. Vilken inspiratör!

Våra respektive fick en inblick i vilken fantastisk kunskap och erfarenhet som finns inom Vinngroup och under ett par timmar florerade vi på ”Kunskapstorget” där flera av bolagen presenterade spännande projekt. För att bara nämna ett axplock så fick vi se och lyssna till Yovinn som visade upp tredimensionella skrivare, höra Eyevinn tala om framtidens TV och Vinnter som presenterade framtidens ljudmiljöer.

Extra stolta är vi förstås över vår VD Lars Idmyr som på scen presenterade Goovinns delaktighet i projektet att lansera Duratiq – HTCs nya golvslipningsmaskin. Vi fick även lyssna till tips om hur en goo och framgångsrik bolagskultur byggs. Vår Goovinn-are Marie Berg, höll tillsammans med Caroline Krensler (Vinngroup), i kvällens middag på ett alldeles ypperligt sätt och Johan Bäckman – vår egen rockstjärna bjöd på en grym show!

Givetvis fanns tillfälle för lite lyx att utnyttja det fantastiska SPA som Tylösand Hotell erbjöd. För den mer energiske så erbjöds träning och tillsammans var vi ett riktigt gott gäng som svettades ihop. Helgen genomsyrades av inspirerande föredrag, intervjuer, god mat, musik och mycket, mycket skratt.

Tack alla VINNARE!

Tillbaka till case Stäng