TACK!

TACK!

1 februari, 2018. För oss en milstolpe, Goovinn fyllde på dagen 10år! Idén som för 10 år sedan startade i Lars Idmyrs källare, blev sann. Idag står vi här med superspännande kunder, mer än 300 framgångsrika projekt, 30 ödmjuka vinnarskallar och en unik bolagskultur. 

Dagen till ära firade vi genom att bjuda in till ett härligt kalas! Att se våra kunder samlas kring eldarna, höra surret - det var mäktigt!

Det blev en fantastisk festkväll på Kajskjul 8 med våra kunder och deras respektive. Tack Kajskjul 8 för utsökt mat och service. Stort tack till musikern och göteborgaren Stefan Andersson. Han tog oss med på en resa där humor blandades med allvar, fakta med skrönor och rock med visor. Det var grymt! Tack till Stefan Odelberg som stod för finurliga påhitt och många skratt!

Ett varmt tack till våra Goovinnare och konferencierer Marie Berg och Nicklas Dackhammar som på ett fördömligt sätt höll ihop kvällens festligheter. 

Med stor stolthet avslutade vi denna magiska kväll och vi har nu ett minne som vi med värme kommer att blicka tillbaka på. Vår största hyllning går till våra kunder - TACK för att ni kom och förgyllde vår kväll!

 
Tillbaka till case Stäng