Letar ni efter ett spännande Examensarbete?

Letar ni efter ett spännande examensarbete?

Vi är en samling ödmjuka vinnarskallar som sätter människan i fokus och vill göra skillnad i allt vi tar oss an. Vi utvecklar strategier och leder projekt som levererar mätbara och bestående resultat. Under våren 2019 vill vi genom litteraturstudier och intervjuer med några av våra företagskontakter kartlägga förutsättningar för lyckade agila projekt.

Företag förväntas idag att utveckla och leverera produkter allt snabbare och oftare. Projekten väntas kunna ändra mål och inriktningar och många använder därför agila metoder. Snabbhet och flexibilitet kan ses som hinder för en genomarbetade produktlösning samtidigt som det kan öka möjligheten att leveransen är relevant.

Vi tycker att vi har hittat en spännande frågeställning som ligger i tiden - Är stabilitet en förutsättning för agila projekt?

Vi sitter i Göteborg på Kvarnbergsgatan 2 och kommer boka in intervjutillfällen löpande under hösten. Goovinn är en del av Vinngroup som har haft som mål att bygga de mest innovativa, ledande och personliga bolagen. Inte de största utan de som är roligast att arbeta med. 

Klicka på PDF för att läsa hela exjobbs-beskrivningen.

Goovinn Examensarbete 2019

Läs mer (PDF)
Tillbaka till case Stäng