Vår vision:
”Turn strategy into action and people into heroes.”Vår affärsidé: Vi vänder oss till företag som har behov av att snabbt och effektivt genomföra strategiska förändringar. Med unika arbetsmetoder, erfarna specialister och ett stort personligt engagemang levererar Goovinn mätbara och bestående resultat.

Vi älskar när det blåser.

Vi kombinerar expertis inom verksamhetsutveckling, projektledning och rådgivande konsultverksamhet så att rätt saker görs på rätt sätt i våra kunders projekt. Vi är aktiveringslänken som hjälper våra kunder att gå från ord till handling.

Och vi älskar när det blåser, när naturkrafterna tvingar oss att vara lite smartare och mycket bättre. Vi bygger kontinuerligt vidare på vår unika och samlade erfarenhet av att leda stora och små projekt, vi vet hur man skapar framgång.

Alla våra konsulter har en bevisad förmåga att framgångsrikt ta ansvar för, driva och leverera komplexa projekt, en eller flera specialistkompetenser och internationell erfarenhet.

Dessutom har nästan alla våra konsulter en mästarprofil – de har presterat på elitnivå i någon idrott eller har ett brinnande intresse för något. Vi tror att aktiva människor kan prestera det där lilla extra – de vet vad som krävs för att nå framgång och de är också beredda att göra det, om och om igen.

Vi vet hur man skapar effektiva och lönsamma projekt oavsett om det blåser medvind eller motvind. Vi vet vad som fungerar. Hur man driver igenom strategier och får dem att fungera och leverera i verkligheten. Att leda och leverera i tid, enligt budget och till rätt kvalitet är alltid vår utgångspunkt för att skapa såväl kortsiktig framgång som bestående resultat för våra kunder.

Tillbaka till case Stäng

Goovinn startade första februari 2008 hemma i Lars Idmyrs källare.

Historia

Lars, en världsmästare i segling och erfaren projektledare, diskuterade med Hans Johansson, entreprenören som bl.a. byggde och var VD på Semcon under många år, om idéer kring nya företag. Tillsammans ville de skapa ett företag som skulle vara en naturlig samlingspunkt för de allra bästa projektledarna och verksamhetsutvecklarna. Ett företag av fokuserade doers som skulle tänka resultat – kortsiktigt likväl som långsiktigt – i allt de tog sig för. 

Drygt 300 framgångsrika projekt har nu genomförts och levererats och vi har vuxit till att idag omfatta ett 30-tal anställda och ett antal partners som vi har ett nära samarbete med.

Varför heter vi Goovinn?

När vi letade efter ett namn som beskrev det vi ville bygga vände vi oss till en god vän, Bosse Bertelsen. Bosse är sjökapten och fiskfabrikör i Skärhamn. Vi letade efter ett uttryck som beskrev en positiv utveckling, det genuina, havet och vindens förändrande kraft. Vi tyckte det passade bra på vårt specialistbolag för projektledning och verksamhetsutveckling. För att fånga fisk krävs kunskap, metoder, erfarenhet, list och uthållighet – precis som att leda komplexa och strategiskt viktiga projekt. Bosses genuina Tjörndialekt med hundraårigt påbrå från Bohusläns historia som norskt, danskt och svenskt territorium gav oss utropet Goovinn! På ren svenska blir det god vind och det är ju precis det vi vill ge våra kunder.

Tillbaka till case Stäng

Vi söker alltid fler ödmjuka vinnarskallar.

Rätt kompetens

Det börjar alltid med en sak – rätt människor. Framgång kräver erfarenhet, målmedvetenhet och viljan att lyckas. Oavsett om du vill vinna ett VM eller skapa värde på en konkurrensutsatt marknad krävs att du kan attrahera rätt människor, människor med kompetens, vilja, engagemang och förmåga. Därför sätter vi på Goovinn våra medarbetare i första hand. Och i andra och i tredje.

Vårt mål är att bli det bästa konsult- och projektledningsföretaget och söker därför dig som är mästare och proffs på att driva och leverera projekt. Vi söker dig som vill bli en i vårt team, anställd eller som partner. Tycker du att detta låter intressant – hör av dig!

 

Vi söker

Vi vill förstärka Goovinn med följande profiler: 

Managementkonsulter med mer än sju års erfarenhet från etablerade managementkonsultbolag. 

Senior Projektledare med minst tio års arbetslivserfarenhet.

Skicka ditt CV till vinnare@goovinn.se

Tillbaka till case Stäng